2410253545 Παπακυριαζή 46, Λάρισα aggelikapatrikiou@gmail.com
hero image

Rio Καφεκοπτείο Λάρισα

Εδώ και 41 χρόνια σας φροντίζουμε με αγάπη & μεράκι!



 

Το Καφεκοπτείο «RIO Πατρίκιος» ξεκίνησε την λειτουργία του το 1979 από τον Ανδρέα και τον Ιωάννη Πατρίκιο στη Λάρισα. Η άριστη γνώση, η αγάπη και το μεράκι μας για τον καφέ, τις γεύσεις και τα διαφορετικά αρώματα που απελευθερώνει, οδήγησαν στον εμπλουτισμό των ποικιλιών, δημιουργώντας πλήθος διαφορετικών χαρμανιών, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Παράλληλα καθημερινά ψήνονται όλοι οι ξηροί καρποί έτσι ώστε οι πελάτες μας να τους απολαμβάνουν πάντα φρέσκους.

 

Σήμερα, την επαγγελματική σκυτάλη του Καφεκοπτείου «RIO Πατρίκιος» κρατά η Αγγελική Πατρικίου, η οποία ως 2η γενιά καφεκοπτών, φέρει την γνώση και την εμπειρία πολλών συνεχόμενων ετών παρουσίας στον ιδιαίτερα απαιτητικό και διαρκώς εξελισσόμενο χώρο του καφέ και του ξηρού καρπού. Ανέλαβε την επίτευξη διαφορετικών γευστικών και αρωματικών αποτελεσμάτων, στοχεύοντας στην δημιουργία ενός σύγχρονου καφεκοπτείου.

Για το λόγο αυτό, επιλέγουμε τις καλύτερες ποικιλίες καφέ, τις εμπλουτίζουμε, τις καβουρδίζουμε, τις αλέθουμε και τις προσφέρουμε στους μερακλήδες καταναλωτές, συνοδεύοντας κάθε στιγμή της ζωής τους.
Εκτός από τις διαφορετικές ποικιλίες ολόφρεσκου ελληνικού καφέ (ξανθός, σκούρος, ντεκαφεϊνέ ) στο κατάστημα θα βρείτε μεγάλη γκάμα χύμα καφέδων espresso, φίλτρου (γαλλικό, αμερικάνικο, αρωματισμένο) και στιγμιαίων.

Ολόφρεσκους ξηρούς καρπούς ώμους και ψημένους, αποξηραμένα φρούτα, υπερτροφές, πλήθος βοτάνων, κάθε είδους ζαχαρώδη, σοκολατοειδή αλλά και πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής καθώς και προϊόντα για διαβητικούς.

Συνεχίζουμε την παράδοση στην ποιότητα και τη γεύση σεβόμενοι τον κάθε πελάτη.
 

"Καφεκοπτείο RIO Πατρίκιος" Το άλλο όνομα του καφέ στη Λάρισα.
 

Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια!

 

 

 

Η επιχείρηση εκτός από την λιανική πραγματοποιεί και χονδρική πώληση καφέ, τροφοδοτώντας άμεσα παραδοσιακά καφενεία, καφετέριες και μπαρ, χώρους εστίασης, ξενοδοχεία κτλ. ‘Καφεκοπτείο Ρίο’.



 

Το άλλο όνομα του καφέ στη Λάρισα!