2410253545 Παπακυριαζή 46, Λάρισα aggelikapatrikiou@gmail.com



Καλώς ήρθατε στη σελίδα μας!

Το καφεκοπτείο μας ξεκίνησε την λειτουργία του το 1979 από τον Ανδρέα και τον Ιωάννη Πατρίκιο στη Λάρισα.

Η άριστη γνώση, η αγάπη και το μεράκι μας για τον καφέ, τις γεύσεις και τα διαφορετικά αρώματα που απελευθερώνει, οδήγησαν στον εμπλουτισμό των ποικιλιών., δημιουργώντας πλήθος διαφορετικών χαρμανιών, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Παράλληλα καθημερινά ψήνονται όλοι οι ξηροί καρποί έτσι ώστε οι πελάτες να τους απολαμβάνουν πάντα φρέσκους.

Σήμερα, την επαγγελματική σκυτάλη του καφεκοπτείου "RIO" κρατά η Αγγελική Πατρικίου, η οποία ως 2η γενιά καφεκοπτών, φέρει την γνώση και την εμπειρία πολλών συνεχόμενων ετών παρουσίας στον ιδιαίτερα απαιτητικό και διαρκώς εξελισσόμενο χώρο του καφέ και του ξηρού καρπού. Ανέλαβε την επίτευξη διαφορετικών γευστικών και αρωματικών αποτελεσμάτων, στοχεύοντας στην δημιουργία ενός σύγχρονου καφεκοπτείου.


Για το λόγο αυτό, επιλέγονται οι καλύτερες ποικιλίες καφέ, εμπλουτίζονται, χαρμανιάζονται, καβουρδίζονται, κόβονται και προσφέρονται στους μερακλήδες καταναλωτές συνοδεύοντας κάθε στιγμή της ζωής τους. Εκτός από τις διαφορετικές ποικιλίες ολόφρεσκου ελληνικού καφέ (ξανθός, σκούρος) στο κατάστημα θα βρείτε μεγάλη γκάμα χύμα καφέδων φίλτρου (γαλλικού, αμερικανικού, espresso), αρωματισμένων, στιγμιαίων και ντεκαφεινέ.  Αλλά και ξηρούς καρπούς ωμούς και ψημένους, πλήθος βοτάνων, χύμα κακάο και σοκολάτα, άριστης ποιότητας αποξηραμένα φρούτα και υπερτροφές κάθε είδους, ζαχαρώδη, σοκολατοειδή και πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής καθώς και προϊόντα για διαβητικούς.

 

Συνεχίζουμε την παράδοση στην ποιότητα και τη γεύση σεβόμενοι τον κάθε πελάτη. 

 

ΚΑΦΕΔΕΣ
ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ
ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ
ΣΟΚΟΛΑΤΟΕΙΔΗ & ΓΛΥΚΑ
ΔΙΑΦΟΡΑ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Γιατί πρέπει να τρώμε αποξηραμένα βερίκοκα ...

Γιατί πρέπει να τρώμε αποξηραμένα βερίκοκα ...

Μάθετε περισσότερα
5 λόγοι για τους οποίους πρέπει να τρως δαμάσκηνα

5 λόγοι για τους οποίους πρέπει να τρως δαμάσκηνα

...

Μάθετε περισσότερα